2016 m. liepos 12 d., antradienis

Ką planuojame remontuoti

Kadangi ilgai galvojome apie sodybos remontą, tai daug visko ir prigalvojome. O kad ieškant statybininkų nereikėtų šimtą kartų kartų kartoti to paties - padarėme prezentaciją, ko mes norime ir ją siuntėme potencialiams statybininkams.

 Štai ji:










 Vienas rangovas labai gyrė, kad per ilgą jo darbo praktiką, tokio užsakovo dar nėra matęs :) Bet tai nepadėjo gauti mums tinkančios sąmatos - ir ji buvo mums gerokai per  didelė.

 Beje - tai labai susiję su tinklaraščio pavadinimu - turėjome iliuziją susirasti veiną rangovą ir jam patikėti visus satybos rūpesčius, sau pasilikdami tik vieną - apmokėti sąskaitas... Deja... pirmoji sąmata, kurią gavome buvo 125 tūkst. eurų!!!!!, antroji jau kiek padoresnė, bet vis tiek žiauriai didelė- 68 tūkst. Plius,į šią dar nebuvo įtrauktas nuotekų valymo įrenginys.

Mes iš principo nenorėjome remontui skirti daugiau nei 35-38 tūkst. Apžiūrėjome skelbimus - už 65-70 tūkst. jau radome pirkti neseniai renovuotų namų su žeme, todėl tokią sumą skirti remontui - mums pasirodė neracionalu.

Tad atsiraičiau rankoves ir ėmiausi darbo - per skelbiu.lt pradėjau ieškoti atskirų statybininkų ir atlikti remontą už 35-38 tūkst. Eur.
Sėkmėms mums!
Tolesniuose įrašuose parašysiu, kaip mums sekėsi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą